TOIMITUSEHDOT

Canvastaulut myydään ripustusvalmiina ja signeerattuina (työn nimi ja signeeraus teoksen selkäpuolella)

Myyjä ei ole arvonlisävelvollinen. Hinnat eivät siis sisällä arvonlisäveroa. Hinnat sisältävät teosten postituskulut Suomessa myyjältä asiakkaalle. Ulkomaille toimitettavien teoksien postituskulut veloitetaan erikseen. Teokset lähetetään pääasiassa 1-5 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta Postin tai Matkahuollon kautta. Loma-aikoina toimitusaika saattaa olla pidempi.

Teoksista on saatavissa videomateriaalia ostopäätöksen tekemistä varten. Mikäli et jostakin syystä ole tyytyväinen tilaamaasi teokseen, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä tilauksen teosta. Taulun sopivuus kokonsa puolesta tulee olla mitattuna tilausvaiheessa. Tilaajan vastuulla on teoksen pakkaaminen sekä postitus/kuriirikulut palautuksissa.

Teokset toimitetaan hyvin pakattuina. Kuitenkin, jos haluat vakuuttaa lähetyksen, ilmoita siitä välittömästi tilausvahvistuksen saatuasi, jotta tiedän odottaa tietoja lähetyksen vakuutukseen liittyen. Vastuu lähetyksestä ja taulun kunnosta on tilaajalla siitä lähtien, kun se luovutetaan myyjältä Postille tai kuriirille. Palautetun teoksen tulee olla alkuperäisessä kunnossa takaisin myyjälle saapuessaan. Vahingoittuneella teoksella ei ole palautusoikeutta.

Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti ja huolellisesti.

Myyjä

Art & Design by Hanna, Hanna Nurmi

Y-tunnus: 1854697-6

Sähköposti: artdesignbyhanna@gmail.com

Uutiskirjeen tilaus / Newsletter

Tilaa uutiskirje ja saat tiedot tulevista näyttelyistä, uutuuksista ja uutisista ensimmäisten joukossa

Join my email list and receive information of becoming expos, novelties and news among the first ones